За нас

 

Заповядайте в нашата и Ваша лаборатория за красота!

  Ние създадохме Aesthe Beauty Lab, вдъхновени от идеята това да е нашата и ваша лаборатория за красота. Красотата разглеждана като една цялостна концепция насочена към грижата за твоето лице, тяло и дух. Нашата мисия е да помагаме на своите пациенти да бъдат здрави, да се хранят правилно, да полагат необходимите грижи за себе си, защото правилните грижи за нашия дух, лице и тяло неминуемо водят до естествена красота.

  Какво ни накара да погледнем от един различен ъгъл на красотата? При разговорите си с голяма част от нашите пациенти си дадохме сметка, че да направим само едно лице с правилните пропорции не е достатъчно. Трябва да намерим път и към правилните пропорции на нашето вътрешно усещане и нашето тяло. Не случайно Aesthe Beauty Lab се  намира на място, което да може да съчетае всичко това в едно.

  Какво да очаквате от нас? Ние ще се постараем да предложим услуги, които „на всеки да са му по мярка”. Ние ще ви изслушаме, ще обсъдим с вас това което ви тревожи и ще предложим най-доброто решение.

  В Aesthe Beauty Lab ще откриете широк спектър от услуги и процедури за вашата визия, които спомагат за това да се чувствате и изглеждате още по-добре. Голяма част от тях са единствени по рода си като услуга за България.

Свържете се с нас

+359 2 961 58 55

+359 885 819 434