Седмица на красивите устни

Седмица на красивите устни

Седмица на красивите устни

от 19-ти до 26-ти февруари

Седмица на красивите устни
Juvederm Ultra Smile 0,55
лв.290

Безплатна консултация с Дерматолог

 

Запази своя час

Бързо и Лесно

ПОПЪЛНИ ТВОИТЕ ДАННИ И НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ТЕБ

                       

„Защо е необходима да си слагам хиалуронов филър?“  – биха попитали повече от вас. С напредването на възрастта устните ни губят от своята плътност и стават видимо по-тънки. Това може да се случи дори преди да навършим 30 години. За възстановяване обема и плътността на устните в съвременната естетична медицина се използват хиалуровнови филъри. 

Хиалуроновата киселина е най-новият любимец на жените в борбата със следите на времето. Благодарение на спираловидната си структура тя играе ролята на „молекулярна“ гъба и привлича 1000 пъти повече вода от собственото си тегло. По този начин поддържа оптималния хидробаланс на кожата, повишава еластичността й и забавя процесите на стареене.
Хиалуроновата киселина е отговорна за запазването на влагата в кожата. С напредването на възрастта обаче синтезирането й драстично намалява, като в същото време се ускорява нейното разграждане.

Стареенето не може да бъде спряно, но съвременните открития ни предлагат все повече възможности да запазим младежкото излъчване за по-дълго време!


Телефон +359885819434

               

Свържете се с нас

+359 2 961 58 55

+359 885 819 434